ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Actrium A.E. είναι μια ελληνική επενδυτική εταιρεία που έχει συσταθεί το 2019 και δραστηριοποιείται με επιτυχία στον ευρύτερο κλάδο του Real Estate. Η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα οργανωμένο δίκτυο από καταξιωμένους στο χώρο συνεργάτες με βαθιά γνώση και εμπειρία.

Με στόχο την κορυφαία ποιότητα και τη συνεχή ανάπτυξη, επενδύει στην προνομιακή τοποθεσία και την πολυτελή κατασκευή, η οποία χαρακτηρίζεται από minimal αισθητική με μοντέρνο και δυναμικό σχεδιασμό.

Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική προσέγγιση με άριστης ποιότητας υλικά συνθέτει ένα άρτιο, υψηλών προδιαγραφών αποτέλεσμα που καταφέρνει να ξεπερνά ακόμη και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Αποστολή μας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και ακινήτων αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των πελατών μας, με σκοπό να χτίσουμε μαζί τους μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Το όραμα της Actrium είναι να κατακτήσει ηγετική θέση στο χώρο και να αποτελέσει το κορυφαίο σημείο αναφοράς στην εγχώρια αγορά, συμβάλλοντας, παράλληλα, στην ανάπτυξη του κλάδου.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Αξιοπιστία

Ως ειδικοί στο κλάδο του Real Estate, έχουμε τους πιο αξιόπιστους και διακεκριμένους συνεργάτες. Η επαγγελματική ομάδα της Actrium είναι πάντα διαθέσιμη να καλύψει όλες τις ανάγκες σας, χτίζοντας μαζί μια σχέση εμπιστοσύνης.

Καινοτομία

Διακρινόμαστε για την παροχή πολυτελούς διαβίωσης η οποία είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας. Η minimal αισθητική και ο καινοτόμος σχεδιασμός αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά που κάνουν τα κτίριά μας να ξεχωρίζουν.

Ποιότητα

Παρέχουμε με συνέπεια ακίνητα και υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου. Η άριστη ποιότητα των δομικών υλικών συνθέτει ένα άψογο κατασκευαστικό αποτέλεσμα που μπορεί να ικανοποιήσει ακόμη και τις υψηλότερες απαιτήσεις.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Γνωρίστε την ομάδα μας. Μέλημά μας η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και στόχος μας η βελτίωση της ποιότητας ζωής κάθε πελάτη μας.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ

Αντιπρόεδρος

ΧΑΡΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Γενικός Διευθυντής