Bugatti Residences ονομάζεται το αρχιτεκτονικό αριστούργημα που ανακοίνωσαν οι Bugatti και η εταιρεία real estate, Binghatti και είναι ο πρώτος ουρανοξύστης της ιταλικής φίρμας.

Έχεις τη δυνατότητα να παρκάρεις στο διαμέρισμά σου, καθώς διαθέτει δύο ανελκυστήρες οχημάτων. Μπορεί και το ασανσέρ αυτοκινήτων και το κτίριο με το όνομα αυτοκινητοβιομηχανίας να το έχουμε ξαναδεί, αλλά για την Bugatti αυτή είναι μια επίσημη πρώτη, καθώς δεν έχει ασχοληθεί ξανά με το real estate.

Για όσους δεν γνωρίζουν η Binghatti είναι μια από τις μεγαλύτερες real estate εταιρείες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Είναι η εταιρεία του Muhhamad BinGhatti και έχει δεκάδες κτίρια στο ενεργητικό της για μεγάλες εταιρείες, αλλά και κατοικίες που πωλούνται ή ενοικιάζονται σε ιδιαίτερα υψηλές τιμές…

Πριν ανακοινώσει το Bugatti Residences, το πιο πρόσφατο project της και τη συνεργασία με την Bugatti, είχε ανακοινώσει, τον Νοέμβριο του 2022, το φιλόδοξο σχέδιο να κατασκευάσει τον υψηλότερο πύργο κατοικιών στον κόσμο. Το Burj Binghatti Jacon & Co, είναι μια συνεργασία με τη διάσημη εταιρεία ρολογιών, που επίσης συνεργάζεται με την Bugatti, και θα φιλοξενεί διαμερίσματα σε ύψος 532 μέτρων.

Η εμπλοκή της Bugatti

Η Bugatti χάρη στην κίνηση αυτή μπαίνει ουσιαστικά σε έναν νέο χώρο δραστηριότητας για πρώτη φορά, αλλά αν κρίνουμε από τις κινήσεις του Mate Rimac μέχρι τώρα, είναι μια μελετημένη κίνηση. Το Bugatti Residences θα είναι στο Business Bay του Ντουμπάι, που είναι μια από τις πιο προνομιακές περιοχές της πόλης.

Όπως περιγράφουν οι εταιρείες έχει μια σχολαστικά σχεδιασμένη δομή που διαθέτει μια ξεχωριστή πρόσοψη και συμπληρώνεται από περίτεχνα σχεδιασμένους εσωτερικούς χώρους.

Πηγή: Capital.gr